Eat ´n´ Meet har specialiseret sig i at lave sund og lækker mad til vore brugere af kantinerne. Vi lægger vægt på, at den mad vi serverer, er hjemmelavet, velsmagende og sund.
Sund mad er for os mad der er varieret, som er lavet af friske råvarer med god kvalitet, og som samtidigt er appetitligt serveret.

Eat ´n´ Meet´s kantinekoncept bygger på tre grundholdninger:

Om brugerinddragelse

For os er det naturligt og vigtigt med en løbende dialog med vores kunder – vi kalder dem ”brugere”. Derfor lægger vi stor vægt på at lytte til de mange forslag der kommer, og i så vidt muligt omfang efterkomme brugernes ønsker. Vi ser det som en styrke at være i dialog med såvel elever, lærere og ledelsen, for at sikre et godt samarbejde.

Om ordentlighed

Vi vælger ikke halve løsninger. Den mad vi fremstiller er lavet fra bunden. Vi anvender kun i et mindre omfang dåser og frostvarer, fordi vi foretrækker friske grøntsager, fersk kød og hjemmebagt brød.

Ligeledes forsøger vi altid at anvende produkter hvor fedtindholdet er så lavt som muligt, ligesom vi udelukkende har valgt at benytte oliven- og rapsolie. Begge har sunde egenskaber, og kan anvendes både som spise- og stegeolie.

Vi serverer ikke friturestegte produkter såsom pommes frites, men anvender udelukkende ovnstegning.

Om service

Vi ser os selv og kantinen som et serviceorgan i forhold til skolen og dens brugere.

Det betyder at vi i videst muligt har åbent i hele skolens åbningstid, typisk fra 7.30 til 15.00

Alle vores medarbejdere er smilende og udadvendte og foretrækker en god og åben dialog med kunderne. Vi er meget glade for konstruktive tilbagemeldinger og ser det som et gode, at vores kunder fortæller os om deres oplevelser. Gode, som mindre gode.

Vi bestræber os på at indrette udbuddet efter de ønsker vi får fra vores kunder.

Betalingsmuligheder

Kortbetaling
I alle vore kantiner modtager vi betalingskort som Dankort, Mastercard, Visa Electron, m.v. 

Mobilepay
Vi modtager også  betaling via Mobilepay i alle kantiner.

 

Eat ´n´ Meet - Tlf. 3150 7267 - www.eatnmeet.dk